Suomen suurimpiin contact center- ja liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluja tarjoaviin yrityksiin kuuluva Call Waves Solutions Finland Oy valitsi Exindan WAN -optimointiratkaisun, jolla voidaan turvata hyvä puhelujen laatu ja järjestelmään liittyvien palveluiden tietoliikenteen priorisointi.

Call Waves Solutions Finland Oy on asiakaspalvelun strateginen ammattilainen, joka tarjoaa yrityksille tehokkaat asiakaspalvelu-, myynti- ja markkinointikanavat. Call Waves on contact center -asiantuntija suunnitelmallisten asiakaskohtaamisten toteuttamisessa ja kehittämisessä. Call Wavesin palveluita ovat asiakaspalvelu, contact center, call center -palvelut, tekniset tukipalvelut, ajanvaraus- ja vaihdepalvelut sekä myynti- ja tilauspalvelut. Toimintaa tukevat toimialakohtaiset palvelupaketit, asiakaspalvelukoulutukset sekä räätälöidyt ratkaisut.

Haasteena liiketoiminnalle elintärkeän viestintäinfrastruktuurin toimivuus

Call Wavesin toimintojen laajetessa useammalle paikkakunnalle tarvittiin joustava liikennemäärän ja tietoliikennekustannusten hallinta, joka tukee sovelluskohtaista tietoliikenteen priorisointia. ”Mikäli Call Wavesin kaltainen yritys ei kykenisi takaamaan viestintäinfrastruktuurinsa toimivuutta asiakkailleen, sen liiketoiminta vaikeutuisi merkittävästi”, Exindan Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan varapääjohtaja Adam Davidson toteaa. ”Call Waves hyötyy siitä valikoivasta ja älykkäästä lähestymistavasta tehostaa sovellustensa suorituskykyä, joka on saavutettavissa Exindan ainutlaatuisten näkyvyys- ja kontrollointiominaisuuksien avulla.” Call Waves otti kerralla käyttöön Exinda mallit 4800, 4000 ja 2860. Data Monitor valitsi laitteiden toimitukseen ja asennukseen partneriksi Data Enter Oy:n, joka on tieto-, viestintä- ja toimistoratkaisujen toteuttamiseen erikoistunut palvelu- sekä laitetoimittaja ja Data Monitorin pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Heiltä myös löytyy osaamista ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon sekä jatkuvaan ylläpitoon.

Exinda mahdollistaa kustannustehokkaan kasvun ja parantaa kilpailukykyä

Exindan avulla Call Wavesin on mahdollista kasvaa kustannustehokkaasti ja parantaa kilpailuasemaansa markkinoilla. ”Asiakkaamme ovat uskoneet hoidettavaksemme asiakaspalvelutoimintonsa, jotka edellyttävät luotettavuutta, nopeutta ja ammattimaista osaamista. Exindan tietoliikenteen optimointiratkaisuilla on merkittävä rooli varmistaa toiminta käyttötarkoitukseen viritetylle viestintäratkaisuille, joita tarvitsemme luodaksemme asiakasuskollisuutta ja liiketoiminnan menestyksekkyyttä”, Call Wavesin teknologiapäällikkö Esa Tuovinen kertoo.

”Olemme ottaneet Exindan käyttöön WAN-yhteyksiin ja se on osoittautunut vahvaksi sovellusalustaksi. Suunnitelmamme onkin laajentaa investointia Exindaan seuraavan 6-12 kuukauden aikana”, Call Wavesin teknologiapäällikkö Esa Tuovinen kertoo. Call Wavesin 10 Mbps kapasiteetilla WAN-kaistan priorisointi ja VoIP-puheluliikenteen tasalaatuisuus on ehdottoman tärkeää, etenkin vaikeasti ennustettavien, mutta toistuvien tarvehuippujen aikana. VoIP:n lisäksi Exinda -laitteita käytetään reaaliaikaisen palveluliikenteen takaamiseksi ja valvomaan erilaisten Microsoft Windows- ja IBM Lotus-pohjaisten järjestelmien, SQL-sovellusten ja web-palveluiden liikennettä.

Exinda on seuraavan sukupolven WAN-optimointiin ja sovellusten kiihdytykseen erikoistuneiden tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja. Yritys on auttanut yli 2500 organisaatiota yli 80 maassa parantamaan käyttäjäkokemusta, hallinnoimaan sovellusten suorituskykyä sekä WAN kaistan ruuhkaisuutta ja alentamaan verkkokustannuksia. Lisätietoja Exindasta http://www1.exinda.com