Langaton tiedonsiirto on turvallista, helppoa ja edullista.

02/01/2018

Data Monitorilta luotettava, nopea ja toimiva ratkaisu langattomaan tiedonsiirtoon.

Data Monitor Oy toimittaa langattomia linkkejä ja keskittimiä ulkoasennuksiin ja linkkeinä sekä kiinteistön sisätiloihin kattava Mesh-langaton sisäverkko.

Kiinteistöjen väliset langattomat lähiverkot toimivat luotettavasti nopeassa tiedonsiirrossa ja kestävät pakkasta, sadetta ja korkeita ulkolämpötiloja. Langattomien lähiverkonlaitteidemme taajuusalueisiin ei tarvitse hakea erillistä lupaa. Laitteet soveltuvat moniin käyttökohteisiin, mutta erityisesti Point-to-Point ja Point-to-Multipoint -kohteisiin, joissa halutaan pystyttää yhteydet nopeasti ja edullisesti ilman maansiirtotöitä.

Tuotteistuksessa on huomioinut laitteiden soveltuvuuden Suomen olosuhteisiin ja ulkotiloihin asennettavaksi. Soveltuvuus on testattu kosteissa, kylmissä ja kuumissa olosuhteissa, jotka vastaavat Suomen ilmastoa nyt ja tulevaisuudessa. Laitteet on suunniteltu siirtämään langattomasti satoja megabittejä sekunnissa pitkilläkin siirtoväleillä luotettavasti. Käytä langattomia linkkejä kohteisiin, joissa kaapelointi ei ole järkevää tai sallittua ja käyttöönotto halutaan tehdä nopeasti.

Langattomat verkot tuovat omistajalleen isoja etuja!

+Nopeasti ja edullisesti verkkoyhteys pystyyn yli katujen ja vesistöjen, Langaton verkko säästää turhalta kaapeloinnilta arvokiinteistöjä ja historiallisia kohteita.

+Täydelliset toimitukset sisältäen tarvittavat kiinnikkeet ja virtalähteet

+Käytetyt taajuusalueet eivät vaadi erillistä lupaa.

+Laitteet kestävät ja toimivat käyttökohteessa ulos tai sisälle sijoitettuina.

+Hallintaohjelmistot joko sisältyvät järjestemään tai ne mahdollista hankkia erikseen.

+Nykyaikaiset siirtonopeudet luotettavasti ja erittäin nopea käyttöönotto haastavat kiinteän kaapeloinnin toimipisteiden välillä.

+Point-to-Point, Point-to-Multipoint ja Mesh-verkot

+ 2.4 GHz ja 5GHz:n taajuusalueet ovat vapaita käyttää.

+Tiiveysluokat ulos IP65 ja IP67 ja käyttölämpötila -40 – +65 oC

+Hallintaohjelmistot käyttökohteiden mukaan, Data Monitor auttaa valinnoissa.

Toimitamme langattomat laitteette tehdasasennuksiin, kaivoksiin, kiinteistön sisä- ja ulkotiloihintiloihin, laivoihin, autoihin ja missä tarvitaankin IoT, WiFi, LTE, 5G, NB, LoRa signaalin siirtoa verkkojen ja laitteiden välillä.

Tiedustele, Ari Kaartinen puh 0443 553 623 tai ari.kaartinen@datamonitor.fi