HUIPPUTEKNIIKAN TOIMITTAJA

Data Monitor on 1994 perustettu asiantunteva ja palveleva tietoliikennetuotteiden maahantuontiyritys
1
2
3
1

Osaamista ja asiantuntemusta jo vuodesta 1994

Olemme vuodesta 1994 saakka auttaneet asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset IT-ratkaisut heidän liiketoimintansa kehittämiseksi. Vahva, monipuolinen tietotaitomme, alan johtavat päämiehet sekä erinomainen partneriverkosto takaavat kykymme tuottaa lisäarvoa myymillemme tuotteille.

Data Monitorin kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat verkkoratkaisut sekä tiedonsiirtoon, sen hallintaan ja valvontaan soveltuvat laitteet, kaapelointi- ja asennustarvikkeita unohtamatta. Ota yhteyttä – se kannattaa!

2

Monipuolinen tuotevalikoima

Olemme erikoistuneet täyttämään asiakkaan toiveet ja ratkaisemaan haasteellisemmatkin tietoliikennetarpeet toimialasta ja -paikasta riippumatta. Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisut niin teollisuuden, liikennealan, toimistotilojen, konesalien kuin urakointipuolen tarpeisiin.
Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja sinnikyydellä. Tueksi meillä on kattava tuotevalikoima, jolloin mikään asiakkaan tietoliikennehaaste tai -urakka ei jää kattamatta. Toimitamme myös kustomoituja ratkaisuja ja vastaamme ratkaisujen käyttöönotosta sekä testauksesta yhdessä asiakkaan kanssa.
Tuotevalikoimamme kattaa kaikki tietoliikenteen osa-alueet aktiivilaitteista pientarvikkeisiin ja kaapeleihin. Pystymme vastaamaan kokonaisuuksista, jolloin kaikki asiakkaan mahdolliset tietoliikenteeseen liittyvät tarpeet tulevat täytetyksi.

3

Asiakaspalvelu keskiössä

Koska olemme ketterä toimija, on palvelutasomme korkealla. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme yksilöllisesti ja auttamaan aidosti asiakkaitamme menestymään.

Tuotevalikoimamme laajuus, että syvyys takaavat että meiltä löytyy ratkaisut haasteellisempiinkin projekteihin. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa, josta osoituksena vankkumaton asiakastyytyväisyys.

Kannattaakin ennaluulottomasti ottaa yhteyttä meihin ja esittää toiveenne ja haasteenne. Me varmasti kykenemme vastaamaan siihen toivotulla tavalla!