Pienet ja tehokkaat 3G- ja 4G -reitittimet Teltonikalta

15/12/2017

RUT230, RUT240, RUT850 ja RUT950

Teltonikan uudet pienet 3G ja 4G-reitittimet on erityisesti suunniteltu machine-to-machine (M2M, kutsutaan myös IoT) -sovelluksiin. Laitteissa on huomioitu joustavuus ja hyvin erilaiset sovelluskohteet. Niitä voidaan käyttää täysiverisinä reitityslaitteina IP-liikenteelle. Yhteys voidaan muodostaa kiinteän yhteyden kautta (Ethernet RJ-45) tai WiFin kautta (802.11bgn) tai käyttäen mobiiliyhteyttä (3G/4G).

Varmistetun yhteyteen toteuttamiseen määritellään kahden yhteyden yhdistelmä, jolloin on yksi pääyhteys ja tälle varmistava yhteys. Laitteiden dynaaminen reititys huolehtii siitä, että siirtyminen pääyhteydeltä varayhteydelle ja takaisin tapahtuu verkon kannalta läpinäkyvästi ilman IP-osoitteiden uudelleen määrittelyä. Pääyhteys siirtyy varayhteydelle ja takaisin ennalta määritettyjä sääntöjä noudattaen.

Sovelluskohteina Teltonikan RUT -sarjan laitteita käytetään Suomessa etähallinnassa ja -valvonnassa, automaattisissa hälytysjärjestelmissä, kiinteistöjen kameravalvonnassa, sähkökeskuksissa, erilaisissa myyntiautomaateissa, kulutusmittareissa, etähallituissa porteissa ja kulunvalvonnassa. Sovelluskohteita on lukematon määrä ja niitä tulee jatkuvasti lisää.

RUT230 (3G) ja RUT240 (4G): Pienet ja kestävät mobiilireitittimet, joita voidaan etähallita esim. tekstiviesteillä ja VPN-yhteydellä.

RUT850 on ajoneuvokäyttöön sertifioitu laite, jolla saat ajoneuvosta liikkuvan tietoliikennekeskuksen ja yrityksen etäkonttorin VPN-yhteyksillä.

RUT950 on kahden SIM-paikan tehokas reititin ja lähiverkkokytkin (4G, WiFi, WAN ja LAN). Kahden eri operaattorin SIM-korteilla varustettuna laite on erittäin toimintavarma, koska se osaa hyödyntää kahta eri operaattoriverkkoa.

Vasemmalta oikealle: RUT850, RUT240, RUT230 ja RUT950.

Lisää tietoa valmistajan sivuilta englanniksi:

http://teltonika.lt/products/products-and-solutions/networking/