splicecom_logo_white_bg_1Splicecomin VoIP-teknologia on palkittu, yhtenäinen ratkaisu kattamaan kaikki organisaation Voice Over IP -tarpeet. Splicecomin järjestelmä tarjoaa ratkaisut niin On-Premises-, pilvi- kuin hybriditoteutuksiin skaalautuen aina pienestä alle 10 käyttäjän kokonaisuudesta suuriin globaaleihin 10000+ -käyttäjän toteutuksiin.

 

Splicecom

Integroitu kokonaisuus

Tuotearkkitehtuuri on ainutlaatuinen:
Splicecomin ratkaisu kattaa koko VoIP-polun käyttäjien puhelinpäätteistä, PBX-keskuksiin ja integroituihin palveluihin. Kaikki alustat, palvelut, puhelimet ja laitteet ovat suunniteltu Splicecomin toimesta. Yhtenäiset ratkaisut tuottavat toimintavarmuutta ja helppokäyttöisyyttä. Splicecom-järjestelmän kapasiteetti ja palvelut ovat helposti skaalattavissa organisaation tarpeiden ja muutosten mukana.

 

 

 

pcs5xxphonefamily_50_800

Yhtenäinen laitevalikoima

Splicecom tarjoaa kattavan valikoiman puhelinpäätteitä ja puhesovelluksia, joilla yhtenäistää puheviestintä: Monipuolisista pöytäpuhelinmalleista IP-puhesovelluksiin älypuhelimille, tableteille, PC- ja Mac-koneille.

 

 

splicecom_pbxs_1

 

Puhelinkeskuksien monipuolisuus

Puhelinkeskusratkaisut (PBX) ulottuvat laitekohtaisista keskuksista, virtuaali- ja pilviratkaisuihin. Splicecomin järjestelmä Maximiser OS pystyy hyödyntämään ja skaalautumaan eri alustojen välillä saumattomasti. Splicecomin arkkitehtuuri mahdollistaa yhden, yhtenäisen järjestelmän toteuttamisen, hyödyntäen laitekohtaisia, sovelluspohjaisia tai virtuaalisia puheratkaisuja.

 

 

splicecom_select_1

Splicecom Vision

Splicecom Vision tarjoaa työkalut hallita VoIP-kokonaisuutta. Kattavat raportointi- ja monitorointityökalut tarjoavat kattavan näkyvyyden puheliikenteelle:
Raportoi Vision Reports tarjoaa raportointityökalut, jolla nähdä entistä syvemmälle miten puheliikenne palvelee liiketoimintaa.
Nauhoita Vision Recordilla mahdollistat puheluiden nauhoituksen ja nauhoituksien hallinnan osana esimerkiksi Call Center -palvelua.
Vision Live tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden puheliikenteeseen miltä tahansa laitteelta.

 

 

Data Monitor on valtuutettu Splicecom-maahantuoja Suomessa. Ota yhteyttä kun haluat parasta voippia!

footer_splicecom_1